Excelsior'31 - Sparta Nijkerk (2e helft)

Description

Excelsior'31 - Sparta Nijkerk (2e helft) RIJSSEN - Excelsior'31 mag zich rijk rekenen met doelman Arjan Kok. Middels een aantal katachtige reflexen hield hij (met name) na rust Sparta Nijkerk van een overwinning af, op sportpark De Koerbelt in Rijssen. En het begon allemaal nog wel zo voortvarend, voor de thuisploeg. Voor rust had het immers nauwelijks iets te duchten van de Nijkerkers. Als in de 8e minuut Karim Chengachi de openingstreffer langs Sparta Nijkerk goalie Sven Onland jaagt lijkt het de rood/witten wat in slaap te sussen. Mede ingegeven door de verzengende hitte en de gortdroge hobbeltuin van een grasmat, op sportpark De Koerbelt, nam de thuisploeg ongewild wat gas terug. Daarmee speelde het Sparta Nijkerk in de kaart. De bezoekers tapten na rust bepaald uit een ander vaatje en gooiden -- na de gelijkmaker van de voet van Niels Buitenhuis -- op goed moment alle schroom van zich af. Het was aan doelman Arjan Kok te danken dat Excelsior'31 in ieder geval nog een punt aan het duel met Sparta Nijkerk overhield. Saillant detail: arbiter Fikkert uit Hellendoorn viel halverwege de 2e helft geblesseerd uit, zijn vervanger was assistent Loontjes. Als assistent-scheidsrechter werd de arbiter van het thuisduel van Excelsior'31 2 (tegen CSV Apeldoorn 2) bereid gevonden het duel tot een goed einde te brengen. Excelsior'31: Arjan Kok, Kevin Siemelink (66. Andreas David), Coen Zwollo, Maurice Bartelds, Michel Gerritsen Mulkes, Dennis Rosink (62. Lesley Nahrwold), Nigel <b>...</b>

Keywords

Excelsior'31, Sparta, Nijkerk, (2e, helft), Karim, Chengachi, Niels, Buitenhuis, Thijs, Nieuwenhuis, Rijssen

Excelsior Erik Bakker (FC Zwolle) Goal compilatie FC Zwolle Fortuna Sittard 3-0 23-4-2010 Alberts Jumpfilmpje Mrs. Clown and the Pink Puppy FC Zwolle Fortuna Sittard 2-0 23-4-2010 Mrs. Clown, Sophie and the Mermaid Mr. Clown and Ferdy, the Flying Mouse Enviant flors Testigos de Jehová versus Apostatas... DAVIDPEREZP se fue al Mundial...